fre 12 feb. | Gamla Stan, Stockholm

Beteendestilar - DISC/DISA

Registrering är stängd
Beteendestilar - DISC/DISA

Tid och plats

12 feb. 09:00 – 13:00
Gamla Stan, Stockholm, Stortorget 3, 111 29 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Du kommer få kunskap om att förstå hur du själv uppfattas av andra, att kunna identifiera hur personer föredrar att bli bemötta, hur de vill ha och ger information, tar beslut, hanterar känslor och konflikter och hur de värderar tid och effektivitet. 

Kursen ökar din och företagets förmåga att hantera personligheter och olikheter och ökar därmed företagets effektivitet/samarbete.

OM DISC/DISA

DISC är ett verktyg för att kunna förstå och hantera olika beteendestilar. DISC med dess färgkoder (rött, grönt, blått och gult) fick sitt stora genombrott i Sverige 2014 då boken Omgiven Av Idioter fick stort medialt genomslag. Metoden och verktyget härstammar dock från 1928 då William M. Marston hade tillverkat en prototyp av en lögndetektor och blev intresserad av människors beteendemönster.

VEM BÖR DELTA

Vi vänder oss primärt till chefer, teamledare och personer med en arbetsroll som ställer höga krav på ett coachande förhållningssätt.

Den här kursen vänder sig till dig som behöver få insikt om ledarskapets grunder och få mer kunskap om tekniker, teorier och förhållningssätt samt praktiska och användbara verktyg i ledarrollen.

Biljetter
Pris
Antal
Totalt
  • Kursplats
    4,000 kr
    4,000 kr
    0
    0 kr
Totalt0 kr

Dela detta evenemang